Ingyenes konzultáció

Szerezz új vásárlókat, ügyfeleket vagy vendégeket és tedd nyereségesebbé a céged

Szolgáltatások áttekintése

Az ingyenes konzultáció során teljes képet kapsz arról, hogy merre érdemes fejlesztened a marketing tevékenységed.

Ingyenes 1 órás konzultáció

A konzultáció során hasznos tanácsokat és ötletek kapsz az online marketinget illetően teljesen ingyen.

Kötelezettségek
nélkül

Senki sem próbál meg neked eladni, de a lehetőségeket felvázolom, amelyek hasznosak lehetnek a jövőben a vállalkozásodnak.

Segítségre van szükséged?

Ha nem tud növekedni a céged, az soha sem jó előjel. A költségek ugyanis évről évre nőnek. A stagnálásnak vagy csökkenésnek számtalan oka lehet. Talán a konkurencia erősödött meg, innovációra lenne szükség, vagy hatékonyabb vásárlószerzési megoldásokat kellene bevezetni. 

Segítünk újra növekedési pályára állítani a céged.

Több millió forintot költesz marketingre, de nem vagy elégedett az eredményekkel? Akkor egészen biztosan változtatásokra lesz szükség. Az online marketing előnye, hogy nagyon világosan tudjuk látni az elköltött pénz eredményét.

Ha úgy érzed, hogy túl sokat fizetsz, és lehúznak, akkor találunk hatékonyabb, egyedi megoldásokat.

Sokan hatalmas összegeket fizetnek ki ügynökségek részére. Ez nagyon gyakran nem egy racionális döntés, hanem így tűnik egyszerűbbnek és sokan csinálják. 

De vajon hatékonyabb is ez? Egy nagyobb ügynökségnek iszonyatosan magas költségei vannak. Ha nem a leghatékonyabb és a legmodernebb eszközöket használják, akkor a feladatkörük iszonyatosan idő- és élőmunka igényes. Ebből következik, hogy az ügynökség gyakran irreálisan magas árakat fog megszabni a kliensei számára. Ez nagyon gyakran nincs összhangban a kapott eredményekkel.

Ha kínkeservessé vált az ügyfélszerzés, ha elmaradoznak a vásárlók, vagy nem sikerül az érdeklődőkből vásárlót konvertálni, akkor érdemes áttekinteni, hogy mit lehetne javítani marketinggel.

Egy külsős hozzáértő nagyon gyakran egyből felfedezi a hiányosságokat, hiszen a korábbi tapasztalatai miatt azonnal világossá válnak számára a gyenge pontok. A legtöbben nem akarnak segítséget kérni, és ezért súlyos – pénzben kifejezhető – árat fizetnek nagyon sokszor.

Balogh Benjámin

Online marketing specialista

Több éve foglalkozom online marketinggel. Ezalatt az idő alatt elvégeztem 30+ kurzust, kezeltem sokezres közösségi média oldalakat, készítettem WordPress weboldalakat, és több 10 millió Ft értékben értékesítettem ill. kezeltem display kampányokat is.

Igényeld az Ingyenes Konzultációt

Az alábbi űrlap kitöltésével könnyedén igényelheted az ingyenes konzultáció szolgáltatásunkat.
A konkrét időpont egyeztetésével kapcsolatban felvesszük veled a kapcsolatot.