Kapcsolat

Segítünk megvalósítani amit elterveztél

Ajánlatkérés

Kérd ajánlatunkat online marketing kivitelezésre vagy tanácsadásra! Helyi vállalkozásokra specializálódtunk. Segítünk elérni a térségi lakosokat, népszerűsíteni az üzletedet és többet keresni.

Creatick Online Marketing
Email: info@creatick.hu

Gyakran ismételt kérdések

Olvasd el mielőtt felveszed velünk a kapcsolatot

A marketing, vagy bizonyos szolgáltatások kiszervezését javasoljuk egyrészt az induló vállalkozásoknak. Ebben az esetben arra van szükség, hogy egy jól látható online jelenlétet felépítsünk, ami indokol egy kezdeti nagyobb befektetést.

Szintén javasoljuk olyan cégeknek, akik havonta legalább 150.000 Ft-tól 5 millió Ft-ig költenek marketingre. Kisebb büdzsé esetén is érdemes lehet bizonyos feladatok, részfeladatok vagy projektek kiszervezése.

Üzleti elemzők szerint a nagyobb vállalatok rendszerint 4-10% között költenek marketingre a nettó árbevétel arányában, bizonyos szektorokban többet, máshol kevesebbet.

Ez erősen szolgáltatásfüggő és természetesen függ a piaci helyzettől,  a vállalkozás korábbi marketingtevékenységétől és a konkurenciától is. Néhány szolgáltatással 1-2 hét alatt lehet eredményeket elérni (pl. PPC hirdetések), de a közösségi médiába, egy weboldalba vagy éppen a keresőoptimalizálásba tett idő és pénz középtávon megtérülő befektetés.

Ideális esetben több eszköz együttes alkalmazásával 3-4 hónapon belül látványos eredmények érhetőek el a tapasztalataink alapján. A növekedés pedig utána is folytatódik, ha jól csináljuk. 

Mivel minden vállalkozás helyzete egyedi, és minden kivitelezői vagy tanácsadói munka eltér, így arra kérünk, hogy minden esetben kérd egyedi árajánlatunkat, ill. ha szükséges, vedd igénybe az ingyenes konzultáció lehetőségét is, mielőtt döntenél.

 

Nagyon sok vállalkozás nem bízik a marketingügynökségben, hirdetésszervezőkben, marketinges szakemberekben korábbi negatív tapasztalatok miatt.

Nagyon sokszor viszont nem csak a marketing a felelős a nem kielégítő eredményekért, hanem más belső vagy piaci problémák is fennállnak.

Mindenesetre az online marketing NEM zsákbamacska, vagy szerencsejáték. A digitális világban folyamatosan adatokat gyűjtünk, és látjuk, hogy mi éri meg és mi nem, ha mindezt az értékesítési számokhoz mérjük.

Az aktuális kampányokról, feladatokról és eredményekről minden esetben részletes, érthető és lényegretörő statisztikát biztosítunk az ügyfeleinknek. Ez a transzparencia mindenképpen fontos ahhoz, hogy megőrizzük a belénk vetett bizalmat.

Köszönöm szépen, hogy lehetőséget biztosítottál arra, hogy személyesen találkozhassunk és egyéni megoldásokkal, tanácsokkal, szolgáltál abban, hogy milyen irányt érdemes követnem ahhoz, hogy sikeresen működjön a vállalkozásom. Valamint ezúton is szeretném megköszönni neked, hogy weblap szerkesztésből és webdesign-ből tartottál egy “gyorstalpaló” kurzust!​ 

Pleszkán Tibor

VÁLLALKOZÓ