Profi Online Marketing Kivitelezés

Minden online eszköz, ami a céged nyereségesebbé tételéhez szükséges

Weboldal készítés

Semmi sem képes pótolni egy igényes, gyors és felhasználóbarát weboldalt. Ehhez a WordPress nagyszerű alapokat nyújt.

Helyi SEO

Kerüljön előrébb a vállalkozásod a Google-ban a releváns kulcsszavakra. Segítek új látogatókat és érdeklődőket szerezni a keresőből.

PPC hirdetések

A növekedés garanciája, hogy megtérülővé tudjuk tenni a hirdetéseinket. Az online hirdetési megoldásokkal magasabb megtérülést érhetsz el.

Milyen célok esetén érdemes a Creatick-ot választani?

A leghatásosabb online marketing stratégiákkal szállunk versenybe. Rugalmasan, a vállalkozásodra szabjuk a megoldásokat, mert minden cégnek másra van szüksége. 

Népszerűsítsd és tedd ismertté a márkád! Vagy segítek felépíteni akár egy teljesen új márkát is. Gyorsan, a leghatékonyabb online eszközök segítségével.

Az online hirdetési eszközökkel gyorsan tudjuk növelni az értékesítési bevételeid, miközben több marad a zsebedben, mert nem kell többé kevésbé hatékony reklámokat vagy hirdetési megoldásokat használni.

Specialitásunk a helyi marketing és a helyi keresőoptimalizálás. Szólítsa meg a kerületben, a városban, térségben élőket, hogy az Ön cégét válasszák a konkurencia helyett.

Megjelenés a Google Cégem szolgáltatásban

Érd el a vállalkozás telephelyéhez vagy az áruházhoz közel élő felhasználókat a Google Maps és a Google My Business szolgáltatások segítségével

A Google értékelések által tovább növelheted a céged láthatóságát és pozitív benyomást tehetsz a potenciális vásárlóira, ügyfeleire.

Elérheted az okostelefonnal böngésző felhasználókat, akik jelen időben keresnek szolgáltatásokat vagy vásárlási lehetőségeket a közelben.

Az igényes fényképek segítik a márkaépítést és megismertetik termékeidet vagy szolgáltatásaidat a helyi közönséggel.

Közösségi média jelenlét

A Facebook, az Instagram és a Pinterest segítségével még több embert tudsz elérni online

A Facebookon több mint 5,5 millió magyar felhasználót érhetünk el, széles és pontos célzási lehetőségekkel. Az internet használók nagy része megszólítható itt.

Az Instagram felhasználóinak száma elképesztő mértékben nő. A fiatalabb korosztályt érhetjük el itt, akiket érdekel az életstílus, utazás, divat, gasztronómia, lakberendezés és a luxus termékek. 

A Pinterest leginkább webáruházaknak hasznos. Itt a felhasználók vásárlási ötleteket keresnek, legyen szó divatról, lakberendezésről, barkácsolásról vagy receptekről.

Tökéletesen mérhető eredmények

A fejlett analitikai eszközeink segítségével pontosan meg tudjuk mondani, hogyan teljesít vállalkozásod az online marketing terén

Weboldal

  • Felhasználók száma
  • Konverziók száma és értéke
  • Felhasználói viselkedés analitikák
  • Eredmények a találati listán (SEO)

Hirdetések

  • Kattintások száma, CTR%
  • Konverziók száma és értéke
  • Hirdetésköltségek (CPM, CPC)
  • Összehasonlító elemzések (A/B tesztelés)